// Jeg stiftede Oaklings i 2020 efter en lang karriere i mediebranchen.

Efter et år med tid til refleksion og eftertanke, kunne jeg mærke en spirende trang til at skabe mit eget brand, hvor der var tid og overskud til at arbejde i dybden og skabe smukke produkter ud fra en lang dansk designtradition.

 Jeg har altid elsket at indrette i naturmaterialer og har en forkærlighed for den underspillede måde vi indretter på i Norden.

 Samtidig stod jeg med et helt konkret behov for en højstol til min datter, Saga. Jeg havde svært ved at finde en stol, som var lavet ud fra gamle håndværkstraditioner samtidig med at den i materiale og æstetik, kunne passe ind i husets øvrige indretning.

 Dermed var fundamentet for Oaklings skabt og en ny rejse begyndte.

 Undervejs har jeg mødt og samarbejdet med helt fantastisk dygtige mennesker, som på hver deres felt, har bidraget til at brandet og møblerne nu er en realitet. Jeg er ydmyg og taknemmelig for at så mange mennesker har forstået og delt mit ønske om at skabe designmøbler til børn i høj kvalitet med et klassisk og tidløst udtryk.

 

Jeg håber at møblerne vil blive et smukt element i børnehjemmene, at de vil blive elsket og værdsat af små brugere og deres forældre gennem mange generationer.

 

Tak fordi du følger min rejse med Oaklings. //
 
Anja Pajor
Founder